La presó no és la solució.

15/10/2019 / @fcbfan_mfd

“La presó no és la solució”. Així començava el comunicat oficial del Futbol Club Barcelona en resposta a la sentència del Tribunal Suprem condemnant als líders del ‘procés’. I continuava indicant que “no ajuda a resoldre el conflicte”, considerant que la solució “passa, exclusivament pel diàleg polític”. I clarament sol·licita “l’alliberament dels líders cívics i polítics condemnats”.

En un tema tant sensible és d’agrair que el Club prengui la iniciativa de manifestar el sentir de la gran majoria de la massa social del Barça. Segur que hi ha culés no independentistes als quals inclús els hagués agradat que el Tribunal hagués apreciat rebel·lió. Però són una minoria. També hi haurà culés independentistes a qui els hagués agradat que el comunicat fos encara més pròxim a les seves reivindicacions. En tot cas, la meva opinió és que el Barça ha estat  equilibrat i a l’alçada de les circumstàncies, sent respectuós amb la seva història: és un club catalanista que sempre estarà al costat del poble de Catalunya, i aquest es mostra en una immensa majoria contrari a la sentència de presó i favorable al dret a l’autodeterminació de Catalunya.

Jo també estic orgullós del meu Club, no canviaria ni una sola coma del comunicat. Torna a ser, una altra vegada, més que un club. Gràcies Barça.


¡Si quieres que te notifique en el e-mail cada vez que haya una nueva entrada en el blog introduce tu correo electrónico!

Procesando…
¡Lo lograste! Ya estás en la lista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.