Queden molts mesos de competició

06/11/2019 / @fcbfan_mfd

A l’últim post vaig dibuixar un panorama una mica dantesc, culpant sobretot a l’entrenador però també als jugadors de la mala dinàmica del Barça, i el cert és que el partit d’ahir al Camp Nou contra l’Slavia de Praga no ha ajudat a millorar les sensacions. Llavors només em va faltar apuntar també contra la direcció esportiva i la directiva, i de ben segur que trobaria raons per fer-ho: seria tant senzill com repassar la millonada que hem gastat per cobrir la baixa de Neymar en futbolistes que no han donat rendiment.

Em puc equivocar perquè els variables acaben confonent fins i tot als comptables més estrictes, però serien quantitats semblants a 140 milions per Coutinho, 120 per Dembélé i ara 120 (+15 dissimulats en un recent acord ridícul) per Griezmann. Que consti que aquest últim em sembla un excel·lent jugador que de moment no ha rendit com s’esperava (veurem si al final acaba encaixant). Fa mal de queixal recordar-ho perquè amb aquestes quantitats tindríem pagada bona part de la factura de l’Espai Barça. De totes maneres, no tinc ganes de seguir disparant a tort i a dret, avui l’estat d’ànim em demana anar a contracorrent i ser una mica més optimista.

No perquè sembli que la dinàmica millora (tot el contrari, de fet) sinó perquè encara queda molta temporada i el futbol ens ha deixat històricament nombrosos exemples d’equips en crisi a aquestes alçades que semblen un altre totalment diferent i molt competitiu més endavant. Tot just acabem de començar el mes de novembre i els títols es decidiran durant la primavera. Per poder-los disputar has d’arribar-hi en condicions de fer-ho, no hi ha dubte, però una crisi a aquestes alçades no és un entrebanc impossible de sortejar.

Jo sempre dic que no s’ha de descartar mai per al mes de març i d’abril a un equip gran amb problemes al mes de novembre, per molt gruixuts que siguin. Entre mig hi pot haver un canvi d’entrenador que faci invertir la dinàmica, o simplement un Anoeta que provoqui focs artificials com a preàmbul d’una conjura col·lectiva que acabi abraçant l’èxit. És molt d’hora i encara poden passar moltes coses, vés a saber… L’esperança és sempre l’últim que es perd.


¡Si quieres que te notifique en el e-mail cada vez que haya una nueva entrada en el blog introduce tu correo electrónico!

Procesando…
¡Lo lograste! Ya estás en la lista.

1 comentario en «Queden molts mesos de competició»

  1. El culé sempre es pessimista i partidor 😉. Prefereixo que ara no estiguem tan be i a l’ abril estiguem al 100%. Exactamente al contrari que ha passat els ultims 2 anys

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.